Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Februarisöndag

2015-02-22 21:30:00 i Allmänt

Den här söndagen har varit helt underbar. Dagen startades med ett skidpass för mig och Imra. Det var riktigt hårt i spåren så vi fick ta det lugnt i backarna. Efter träningen gick vi ner till sjön.
Imra spanar ut över sjön. Vädret har ju varit magiskt i helgen!
Vi körde lite lydnadsträning på isen.
Favoritmomentet: apportering! "Flygande hunden".
Snyggt fotgående.
Sekunden efter, haha!
Under eftermiddagen var Iza och hennes husse hit och hon parades med Jax med lyckad utgång (eller ja, det får vi ju se om det visar sig bli valpar men de satt i alla fall ihop) och sedan blev vi bjudna på paltmiddag hos mamma och pappa där även lillebror Ludvig och hans Hanna var. Med en kropp seg av paltkoma åkte jag till hundträningen där vi körde träningstävling. Målet var att det skulle gå bättre än förra tävlingen och det gjorde det och Imra kändes helt okej. Kul! Vi har dock en lång väg att vandra till ett första pris i lydnadsklass 2 men nu är jag på hugget!
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar