Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tillståndet

2015-12-02 17:54:00 i Allmänt

Kände mig som världens tråkigaste kompis när Emily skrev och frågade om vi skulle se Bonde söker fru tillsammans i kväll och jag avböjde på grund av trötthet. Att tacka nej på grund av trötthet är något nytt för mig. Frustrerad stod jag i köket och sa att jag var så himla trött varpå Christoffer sa: Ja, det är inte så konstigt - du är ju gravid.
Varför detta blir en sådan stor grej för mig är för att jag hittills i princip kunnat köra på i mitt vanliga tempo men NU först, så här cirka 85 % in i graviditeten, börjar jag KÄNNA mig gravid. Alla organ känns undantryckta, jag sover sämre och har sämre koncentrationsförmåga. Minimänniskan i magen har dessutom gått från att köra discodans till att utöva någon form av avancerad yoga i magen där rörelserna verkar gå ut på att ta spjärn mot en sida och trycka sig hårt mot den andra sidan. Föga behagligt.
Men! Nog med klag. Är så tacksam över att bära denna lilla yogi till bebis i min mage. Längtar dock så fruktansvärt mycket efter att lilla yogisen tittar ut och säger hej (eller hej säger den väl inte direkt).
Minns tillbaka till tiden då jag hade en midja och en pigghet som gjorde att jag kunde dansa i höga klackar på Anna och Robert bröllopsfest sommaren 2012. Men. Som rubriken säger, detta är ett tillstånd. Ett övergående sådant.
 

Kommentarer

Anna I
Åh, men är du finast i världen eller <3
Svar: Du är <3
Carolina Lidström
Sara
Villen fin klänning :-) vart ha du köpt den?
Svar: Jag beställde den på Asos för tre år sedan :)
Carolina Lidström
Sara
Åh :-/
Få du för dig att sälja den så vet du att det finns någon "jag" som står först i kö <3 :-)
Svar: Haha, ja! Det ska jag komma ihåg :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar