Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jag och stormagen

2015-12-20 18:45:00 i Allmänt

I dag har jag och den här stormagen städat hela huset, städat hönshuset och tränat både Imra och Major på brukshundklubbens träningstid i ridhuset. Det var premiär för Major i ridhuset och han tog det hela med ro även om det blev en del pip när han fick se alla roliga saker de andra hundarna gjorde. För hans del blev det lite kontaktövningar men det mesta fokuset låg på att träna passivitet i ny miljö.
Jag skulle ljuga om jag sa att det inte kändes i kroppen att jag varit igång större delen av dagen. Det trycker liksom neråt och stramar i ljumskarna på ett oskönt sätt. Samtidigt blir jag så sjukt rastlös om jag bara skulle ligga i horisontalläge hela tiden. Det klarar jag inte. När jag tränade Imra gjorde jag ett lekryck där jag sprang och hoppade lite och det var... lite annorlunda nu på 10 kg plus, haha. Jag är liksom lite framtung. På tisdag går jag in i vecka 37 och bebisen krumbuktar sig för fullt i magen! Åh, vad det ska bli spännande att se vem det är som bor där inne!
 
 

Kommentarer

Penélope
Jisses vad tiden går fort! Blir så avis på din fina mage :)
Svar: Ja, eller hur! Tycker att det nyss var maj och vi fick ett plus :)
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2015-12-21 - 18:00:30
Underbar mage <3 Men tillåt dig att kasta upp fötterna nu och träna lite passivitet du med, tror nämligen Major inte är ensam om att behöva det *fniss*
Svar: Hehe, det var dagens sanning :) I dag ska jag bara vila inför det stora julfirandet så dag glöggdrickning och läsning hela dagen ;)
Carolina Lidström

Helene

2015-12-21 - 18:33:36
Åh herre sicken mage... XD

Skriv en kommentar