Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Pappa 60 år!

2015-08-23 19:28:23 i Allmänt

I går fyllde vår älskade pappa 60 år! Det firade vi med Öppet hus hela långa dagen och kalaserier i trädgården.
Kluriga frågor fanns uppsatta
och alla var inte alldeles lätta.
Ett soligt, glatt kalasgäng.
Jag och mina bröder hade komponerat en liten sång (haha, lång var den, sex verser och tre refränger) till pappa.
På eftermiddagen tog vi en kalaspaus och gick ner till sjön så hundarna fick bada. Min morbror Håkan och hans sambo Rosemary var där med sin labradortik, en lika glad badare som Imra!
Hönorna var också på kalashumör och festade till det med mask i vår trädgårdskompost.
Pappa fick bland annat detta porträtt av mig som min extremt talangfulla föredetta elev målat! Själv kan jag knappt rita en streckgubbe...
Efter presentöppning var det dags för lekar!
Hanna gav allt och hade blåmärken på benen i dag, stackarn. Men en vinnarskalle hade hon!
Haha, Ludvigs sköna stil!
Krama ballong-tävling.
Hitta åt sin partner genom att känna på smalbenen-tävling.
Och så en vild omgång "Hela havet stormar" som min käre sambo tog hem. Vårt barn kommer bli en hemsk liten tävlingsmänniska med mig och Christoffer som föräldrar. Eller så kommer barnet i fråga inte bry sig alls om tävlingsnerver och vinnarskallar, som en motreaktion.
Här håller han ett tal till pappa där han började med att berätta om första gången han träffade honom, om hur nervös han varit men att det släppt efter att de pratat i en timme. Sedan fortsatte han med att berätta om allt roligt de haft tillsammans och allt roligt de ska ha i framtiden för att avsluta med att berömma pappa över hans förmåga att alltid berömma och beundra människor för olika saker de gjort och gör - alltifrån små saker till mer stora personlighetsrelaterade saker. Fick en tår i ögat!
Här har Imra knoppat in på Ludvigs fot och när solen gick ner och det mörknade satte vi kvar länge i uterummet och pratade och umgicks.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar