Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nu

2015-08-07 22:32:32 i Allmänt

Tänker att det här rummet blev exakt som jag ville ha det. Än fattas några detaljer som taklampa och en ny matta men stämningen finns här. Det är stämningen som omsluter mig denna fredagkväll då jag ligger här nere i gästrummet och läser. Christoffer åkte till Rättvik på utställning med några kompisar tidigt i morse så jag och grabbarna roar oss själva i helgen. Under sängen snarkar Major tryggt och Jax sover tungt nedanför sängen. Tänker att livet är bra och att jag är tacksam över det. 
 

Kommentarer

Finaste gästrummet! Det är ju det som är det svåra, det finns många fina rum men den där känslan är inte alltid så lätt att få till. Du har lyckats så bra! :)

Skriv en kommentar