Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Veckans möbel: finstolarna

2015-04-29 21:02:00 i Allmänt

Veckans möbler är dessa två stolar. Jag har ärvt dem från mormor och morfar. Från början var de träfärgade och klädda i ett brunt, tjockt tyg och efter mitt ingrepp mot dem blev de förvandlade till stilen ovan. Nu ångrar jag lite att jag målade dem och funderar på att göra dem trärena igen. Vad tror ni? Är också sugen på att byta tyg men det är så svårt att välja ut ett! Stolarna står längs en vägg i vårt sovrum.
Jax, eller Nicke nyfiken, ville vara med på ett hörn.
 
 
 
 

Kommentarer

Jessica

2015-05-01 - 16:30:12
Tycker de är superfina som de är nu, men så vet jag ju inte heller hur de såg ut innan. Men om du gillar stolarna bättre utan vit färg, så kör på det. Tycker du är himla duktig förresten som kunde fixa dem så fint!

Skriv en kommentar