Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Påsklovsmorgon

2015-04-09 09:02:00 i Allmänt

I morse steg jag upp samtidigt som Christoffer som skulle till jobbet. Jag har påsklov veckan ut men vill ändå utnyttja dagarna som är kvar. Jag och Jax följde med i bilen och hoppade av efter vägen och sprang hem. Så skönt att ha träningen avklarad! Nu ska jag göra något jag längtat efter länge: städa och rensa i källaren! I gårkväll när jag skulle sova låg jag och tänkte på hur jag tar bilen till återvinningen och hivar allt gammalt skrot. Vilken lycka!
När jag varit ledig några dagar är det som att min hjärna först kopplar av helt och hållet och sedan slår på med full kraft och dubbelt upp dessutom. Kunde knappt sova i går, dels för att jag tänkte på rensningen, men även på mitt jobb. Hjärnan svämmade över av kreativa elevprojekt, pedagogiska diskussioner, låtar att spela, musikteoretiska utlärningsmetoder, samtalsmetodik och så mycket mer. Fick en idé, ett samarbete mellan musik- och svenskämnet, som jag måste testa någon gång i framtiden.
Nu ska den här överspeedade damen äta frukost nummer två och sedan starta upp dagens syssla. Hoppas ni alla får en fin torsdag!
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-04-09 - 16:13:02
Så härligt med morgoträning! Här slutar jag äta medicin på lördags, så känner jag mig ok ska jag definitivt ta en jogg i slottsskogen då jag är i Göteborg :-)

Skriv en kommentar