Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Känslan efteråt

2015-04-16 21:01:00 i Allmänt

När jag tittade ut var det snöblandat regn med blåst. Ett rätt oskönt väder. Men jag hade bestämt mig för att springa och gav mig iväg med Jax. Efter bara några minuter klarnade det upp och himlen lättade. Det blev en ganska skön runda och målbilden var att få sjunka ner i badet och det var så skönt.
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2015-04-17 - 17:36:10
HÄRLIGT! Även jag och hunden tog en runda i går kväll, just med fokus på en varm dusch sedan då man kom in igen, men ett skumbad är strået vassare. Dock var Bus så pepp på första barmarksrundan så han drog/låg på så jag fick "bromsa" honom så i dag har jag träningsvärk deluxe, känns som jag åkt skidor utförs ;-P Önskar dig en riktigt fin fredagskväll och trevlig helg! KRAM

Jessica

2015-04-21 - 17:50:12
Åh vilken fantastisk känsla att få krypa ned i ett badkar efter en springtur. Du har verkligen tur som har ett badkar, det önskar jag också att jag hade! Särskilt på vintrarna när det är kallt!

Skriv en kommentar