Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Septembermorgon

2014-09-06 09:25:00 i Allmänt

Även fast det än finns blommor kvar i trädgården att ta in så känner jag mer för rönnbär nu. Den här enkla installationen får pryda vårt köksbord.
Älskar frukost! Jag är en sådan där människa som vaknar hungrig och längtar efter frukosten! I dag blev det fil med fiberflingor, mango, hallon och kiwi. En surdegsmacka med skinka, ost, gurka slank också ned - pyntad med ruccola och persilja från trädgården. Trädgården levererade även färska bär: svarta vinbär och röda krusbär, samt svartvinbärsjuice (ja, den fick jag ju såklart laga själv, men tänk vad magiskt om man hade en trädgård som gjorde egen juice...!). ett ägg och ett stort glas vatten fick avrunda frukosten.
Nu ska vi snart åka på hästdagen som Vilhelmina ridklubb anordnar, så peppad på den! Det blir även en tur till blomsterhandeln för att köpa växter så vi kan göra fint på gravarna på kyrkogården och så kanske jag sprätter nån slant på kvartersloppisen på Skidspåret!
 
 

Kommentarer

Skriv en kommentar