Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jaktänka

2014-09-04 21:24:52 i Allmänt

I kväll åkte Christoffer och Jax iväg för att jaga i tio dagar. Jag är glad för deras skull för jag vet att jakten är det roligaste de vet, dock kan jag inte låta bli att sakna dem. Att bo med dem är något jag trivs så himla bra med och därför känns det så tomt och "halvt" när de är borta. Tur att det är en begränsad tidsperiod i alla fall och tur att jag är bra på att hålla mig sysselsatt med projekt och aktiviteter!
I kväll har jag och Imra varit på klubben och tränat lydnad. Vi körde igenom programmet med dirigering och det gick helt okej. Något vi behöver träna på är stadgan i avsluten så de ska vi öva extra på nu inför tävlingen i Åsele nästa söndag!
En lyckad jaktdag förra hösten!
 

Skriv en kommentar