Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Bonde söker fru med expertkommentatorn.

2014-10-01 22:06:15 i Allmänt

I kväll har jag traditionsenligt tittat på Bonde söker fru med min vän Emily. Vi har följt bönders jakt på kärlek sedan programstarten 2005 och det är alltid lika spännande om vi lyckas gissa rätt - vem som blir den lyckliga hos respektive bonde. Att titta på programmet med Emily är som att ha en sylvass kommentator bredvid sig. Hon skräder inte orden direkt. Skulle de stackars bönderna höra hennes åsikter om dess framfart i rutan hade de skräckslaget backat från kamerorna i rädsla att för evigt lida av tunghäfta.
Men ibland är hon snäll också. Bara när hon menar det och det är det som är så bra med henne. Hon skulle aldrig ömka någon för egen vinning. Är man vän med henne vet man att det är äkta vänskap. Och vänner som bjuder på vaniljglass med varm hjortonsylt gillar man ju extra mycket!
Nu ser jag fram emot spännande onsdagkvällar!

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-10-03 - 09:10:41
Jag och M såg också Bonde söker fru, jag dock mer intresserad än M som inte slösar tid på sådant i vanliga fall men just speed daterna brukar vi se för det framkallar garanterat pinsamhets och skämskudde situationer, och så även i år.... ;-D Önskar dig en fin fredag och trevlig helg!

Skriv en kommentar