Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Att vara avundsjuk på sig själv!

2014-10-26 18:58:00 i Allmänt

Jag ÄR faktiskt avundsjuk på mig själv. Det är en härlig känsla. I morgon ska jag nämligen till Umeå för sång- och körutbildning/workshop med en av medlemmarna ur The real group! Har taggat inför detta hela hösten och i morgon är det alltså dags. Om ni mot förmodan ej vet vilka Real group är kan jag meddela att de tillhör den absoluta världseliten inom a capella-sång. The Real Group – Words (Live)  Jag ryyyyyyser av välbehag när jag lyssnar till dem. MVH/sångnörden
IIIIIIIIIHHHHHHHHHHH!!!!!!! Är så himla glaaaad! Kommer studsa ur sängen i morgon! Ska sova över i Umeå med mina musikskolekollegor och på tisdag ska de på möte med Västerbottens musikskolor men då ska jag göra en annan IIIIHHHHH-peppgrej: Språkfestivalen vid Umeå universitet, alltså språknörda med andra svensklärare en heeeel dag! Vi ska gå på föreläsningar, workshops och seminarier. Eleverna har ju novemberlov kommande vecka och vi lärare åker på fortbildning = mycket bra!
 

Kommentarer

men whaaaaaaaaaat!
jag dör.
hej då.
Svar: Hehehe! Berättar allt på fredag! :)
Carolina Lidström
Ida
Men, jag ska också dit! Då får jag krama på dig! 😃
Svar: Jaaaa! Så himla kul! :) Vi ses!
Carolina Lidström
Ida
Till Språkfestivalen alltså.
Bästgrannen!
Vilken underbar levande människa du är♡ Ha det jättebäst!
Svar: Men tack, Kerstin! Vilka fina ord! Du är också en härlig person och jag är så glad att vi bor grannar! <3
Carolina Lidström
maddan m
Hörde på radion igår att de pratade om att vara "avundfrisk" istället för avundsjuk. Dvs. att dom var avis på men unnade dem det ändå.
Tycker att det var ett bra ord, ska börja använda det istället :)
Svar: Ja, det ordet passar ju många gånger mycket bättre! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar