Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Så går en dag av livet och kommer aldrig åter

2014-11-18 21:59:09 i Allmänt

Denna tisdag har jag pysslat med följande: arrat trestämmiga arr samtidigt som stackars Alexandra (en av mina sångelever) fick sjunga samma strof över 20 gånger för att jag ville höra hur det lät "live" och inte bara i mitt piano (viktigt viktigt), sjungit och spelat, förberett morgondagens medarbetarsamtal, introducerat fördjupningsuppgift baserad på Dantes klassiker "Den gudomliga komedin", tränat Imra som hade ett sjujäkla go i kväll = stjärna i träningsdagboken och slutligen haft mitt första styrelsemöte som ordförande i Brukshundsklubben (nervöst, men tryggt med bra människor!).
Nu är det natti natti. I morgon åker jag och mamma och pappa till Dalarna. Men inte för att hänga i stugan och ha det bra utan för att gå på begravning. Hatar begravningar. Vem gör inte det? Hatar de i synnerhet när döden är orimligt tidig och brutal.

Skriv en kommentar