Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Marknadsföringskväll

2014-11-11 21:08:00 i Allmänt

I kväll har jag, några andra lärare från de olika programmen, skolledningen och elever varit i Dorotea för att marknadsföra Malgomajskolan. Det känns så inspirerande att jobba på en skola med en drivande skolledning, engagerade lärare och ansvarsfulla elever. Stoltheten visste inga gränser när skolans samhällselever som var med berättade om programmet för Doroteas 9:or. De gjorde det med en sådan självklarhet och följde upp elevernas frågor. Jag stod bara och nickade instämmande, hehe.
Om du läser detta och går i årskurs 9: besök Malgomajskolans hemsida för mer information eller ännu bättre; kom och hälsa på hos oss!
Ser nu att jag kanske skulle ha borstat håret efter bilresan då huvudet lutats mot sätet... Hehe.
 
 

Skriv en kommentar