Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Klubbkampen

2014-11-10 12:43:00 i Allmänt

I gårkväll gick den tredje omgången av Klubbkampen av stapeln. I klass 3 startade Cissi med sina två hundar och i klass 1 var vi fem ekipage (en hund saknas på bilden). Jag och Imra kom på delad andraplats tillsammans med Maria och Väjja, vi fick 173 poäng och ett första pris! På förstaplats kom Sofi och Viggo på 173,5 så det var en jämn match! Nu laddar jag och Imra för den fjärde och sista omgången Klubbkampen som är den 23 november och så är det en officiell tävling den 30 november i Vännäs. Då hoppas jag verkligen att vi tar det sista förstapriset som krävs för ett lydnadspris, håll tummarna för oss är ni snälla!
Min kompis Anette var och tittade på träningstävlingen och efteråt kom hon med en massa smarta råd och menade på att inställningen är det allra viktigaste. Om man nöjer sig med ett ganska bra resultat blir det ganska bra men om man istället tänker att man ska vinna och prestera på topp då är det lättare att också göra det. Dessutom känner hunden så lätt av vad du kräver av den, och hundar kan mer än vad vi tror.
 

Skriv en kommentar