Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Insta-Jax

2014-11-16 10:53:00 i Allmänt

Jax figurerar ibland en del på Instagram. Då kan det se ut så här: snöbad på en söndagsmorgonprommis i skogen.
Och så här: på den där mattan hade jag i morse tänkt att köra styrka och yoga men Jax tog den i beslag som VILO-matta. Innan jag kunde börja med några gymnastiska övningar fick jag först avslägsna 30 kg jämthund från mattan.
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-11-16 - 14:50:21
Ha ha att lyfta 30 kg jämtis kanske kan bli en ny träningsform ;-)

Och ja, att besöka skolan tycker jag är viktigt, både för barnens del men även för att få insikt i pedagogernas situation, jag rekommenderade dem att bjuda ner chefen inför löneförhandlingarna och se vad de gör var dag, för oj vilket jobb alla gör som tar hand om och hjälper barnen att utvecklas till egna små vetgiriga individer! Hoppas du njuter av en skön helg!

Skriv en kommentar