Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Imraträning

2014-11-02 20:44:00 i Allmänt

Hahahaha! Imra alltså. Härligare hund får man leta efter! Hon ser ut som en liten gris som bökat runt. I kväll var vi i ridklubbens manege och tränade. Vi i Brukshundklubben tränar där vintertid, söndagar 18.00-20.00. Som jag skrivit tidigare har jag börjat träna med boll-belöning vilket innebär att jag har bollen undangömd i fickan och efter att Imra klarat ett moment perfekt kastar jag bollen bakåt så får hon springa och hämta den. Jag belönar bara när det är perfekt för annars slarvar hon eftersom hon vet att hon ändå får belöning = ond cirkel.
Det är så skönt att träna hundar och särskilt om man vill ta en paus från tankarna. Efter det tragiska beskedet vi fick i helgen har jag tänkt mycket på livet och hur man verkligen inte ska ta det för givet. Var rädda om varandra och ha en fin start på veckan!
 

Skriv en kommentar