Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Effektiv dag

2014-05-29 20:34:03 i Allmänt

Dagen inleddes med sovmorgon och sedan rusade den här torsdagen på i ett snabbt tempo med diverse aktiviteter. Först rensade jag och Christoffer ut lillgaraget som nu ska rivas för där det nu står skall det byggas ett hundhus. Efter rensandet fortsatte jag med ett annat rensande, nämligen i trädgårdslanden. Efter rensningsprojekten satte vi potatisen i potatislandet och sedan gick jag lös med sekatören på diverse buskar, hehe. Vid middagstid var jag helt slut. I kväll har jag tränat Imra på klubben och nu är jag så trött så att sängen känns oerhört lockande - först ska jag bara ta in tvätten som hänger ute!
I morgon är jag också ledig då vi jobbat in den tiden, skönt! Jag ska springa långpass, rensa (förvånade?) och laga pasta carbonara till middag. Sedan är dagen rätt planlös. Skönt! Det blir förmodligen några turer till häggen på gården som nu slagit ut. Kan stå där i flera minuter och bara dra in den underbara doften.

Skriv en kommentar