Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dagens!

2014-05-16 20:26:50 i Allmänt

DAGENS VILL HA: Den dyraste bänkskivan som fanns på Vilhelmina Värme och sanitet. Stegade fram och sa: den ska jag ha! Hämtar dem nästa vecka! 
DAGENS KLÄDSEL: Skogsgröna, tighta manschesterbyxor med dragkedja vid bensluten och beige kashmirtröja från Soft goat (finns inga skönare tröjor. Punkt.)
DAGENS SMINK: Det vanliga plus att jag i dag dessutom orkade fixa med ögonskugga! 
DAGENS FRISYR: Utbakad fläta.
DAGENS HÄNDELSE: Provvaktade min kära klass som skrev Nationella prov i religion och med mitt babblande tror jag att jag råkade säga ett av svaren... MVH/ tänkte mig inte för. 
DAGENS LÅT: "On the road again" med bästa, bästa Katie Melua. 
DAGENS PLANER: Nu är det ju kväller så att...Äta upp min choklad, pussa på min kille och ladda inför morgondagen!
DAGENS SAKNAD: Mina kompanjoner Ida och Jessica från lärarutbildningen! Vi skrev alltid sådana här "Dagens" i våra skrivblock.
DAGENS DUMMASTE: Att min arbetslampa jag hittat i lagårn inte gick att "modernisera" med ny, fräsch elektronik vilket gör att den nu ska kasseras av den lokala elektronikfirman. Sorg. Dubbelsorg. 
DAGENS SJUKA: Att det är exakt en månad kvar till examen! Vad hände med tiden?! 
DAGENS DROG: Musik. Alltid musik. 
DAGENS ROLIGASTE: Sånglektionen med Alexandra. Det är alltid lika roligt! 
DAGENS FAVORIT: Min skinnjacka som hängt med mig sedan 2007. 
DAGENS KÖP: Penséer och alkoholhaltig dryck inför middagen nästa vecka! 
DAGENS HUMÖR: Förväntansfull.
DAGENS ORD: Våga.
 
 

Kommentarer

Skriv en kommentar