Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Supersöndag

2014-03-16 22:11:42 i Allmänt

Nummer 1: hur härligt är det inte att vakna på morgonen nu för tiden? När LJUSET väcker en! Magiskt. Att man glömmer bort den magin varje år är underligt tycker jag.
Den här söndagen har varit mycket gemytlig. Inledde med frukost följt av städning (hann inte i torsdags eftersom vi båda var upptagna med möten) och sedan drog jag och Jax ut på en löprunda i solen. Sedan blev det lunch ute på gården i solen. Efter energiintag snickrade jag det sista på mitt nyckelskåp som jag tänker visa er i morgon! Eftermiddagen och kvällen har ägnats åt ett nytt litet vårprojekt, nämligen en hunduppfödarutbildning! Spännande va? Nördade hund mellan 14.30 till 19.30. Helt klart en söndag i min smak!

Skriv en kommentar