Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Semmelsöndag

2014-03-02 21:18:00 i Allmänt

Dagen startade med frukost framför Vasaloppsstarten och sedan bakade jag och mamma semlor.
Efter semmelfika tränade vi Imra och gick sedan en promenad. På hemvägen besökte jag min yngste granne Oscar (tre år) för att tacka för kakorna han (och mamma Lovisa) bakat och lämnat på vår bro (mycket fint att komma hem till det i gårkväll!). Oscar var på väg ut för att leka så vi lekte i backen. I morgon fyller mamma år så vi hade en middag för henne i kväll och efter det åkte jag till stallet för Klubbkampen - en träningstävling Brukshundsklubben anordnar några gånger per år. Nu ska jag njuta av det faktum att jag är ledig i en hel vecka!
 

Kommentarer

Jessica
Men Carro, du och semlor. Vad händer? Var det inte du och Johan som startade en klubb. Vi som inte tycker om semlor! !
Svar: Hahahaha! Jag veeet! Det hände något spektakulärt förra året: jag åt en GOD semla och blev omvänd! DOCK har jag höga krav på mina semlor! Haha!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar