Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Saxvattnet

2014-03-23 09:47:00 i Allmänt

I går var det en strålande vårvinterdag så vi åkte upp till Saxvattnet för att fiska!
På väg upp mötte vi flera hundspann som körde någon slags tävling mellan Borgafjäll och Norråker. Jag vill också prova på att köra/åka hundspann!
När vi kom fram (efter ex antal fastkörningar av Linda och en av Thomas - om ni vill ha MYCKET snö, kom till Raja och Borgafjäll) var vi mycket sugna på klämmackor.
Jag vet inte vad det var med fiskarna i går men nappa ville de då inte. Kanske tänkte det att "nej, de kan inte både få superväder OCH fisk, nej nej, någon måtta får det vara".
Linda, modedrottningen på isen, bjöd på denna outfit under skoteroverallen (eller månlandar-dräkten som jag döpte den till).
 
 
 
 

Kommentarer

Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft! Kram!

Skriv en kommentar