Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen

2014-03-06 10:32:00 i Allmänt

Nikki är försteskötare på mamma Emilys häst Crespo!
Ljuset över fjällen i Saxnäs - ett mycket fint sätt att starta arbetsveckorna på.
Mina före detta elever kom och hälsade på mig en fredageftermiddag! Så himla kul! De är så saknade.
Jag har förmodligen världens bästa storebror.
När man ligger hemma i feber är det skönt att se att eleverna repat ändå trots min frånvaro! Har två körgrupper nu, en A capella grupp i åk 9 och en "vanlig" kör i åk 7.
Och här är det stora vårprojektet: musikalen som åk 7 skriver på indivuduellt val med hjälp av mig!
Jag vet inte hur det gick till men förut var sängen en förbjuden plats för vår fyrbente vän. Nu ligger han där på ren rutin och masar sig. Ofta tar han till ett bebisaktigt uttryck för att försöka vara så söt som möjligt.
Här är mina senaste lagårdsfynd! Hyllan ska med till Dalarna för att användas som hylla i gäststugan som jag ska renovera i sommar!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-03-06 - 15:35:34
Din ladugård verkar sannerligen vara som en liten skattkista, så mycket fint du "hittat" där! Och ja, skogen håller jag kär på många sätt, det är det ställe som får mig att må bäst, så det är en ynnest att jag under så många år fått forska om skog (disputerade på en avhandling om europeisk skogspolitik) så jag ser fram emot detta samt att nu kunna knyta det till något annat jag brinner för, landsbygden och landsbygdsutveckling :-D Det bästa av två värdar liksom! Här lyser nu solen, så jag ska bums ut och tanka all sol jag kan genom att fortsätt dagen i uterummet! Ha det fint, och tack för ditt grattis, det värmer när folk kan glädjas med en!

Madelene

2014-03-11 - 15:50:53
Så vackra fynd, vackert hus, mysigt jobb...osv sov.
Jag är grymt avis på dig!

Längtar efter vår och barmark nu så jag kan ut och leta såna där fynd jag med :D
Svar: Men åh, tack! :) Ja, när våren och sommaren drar igång blir fyndchanserna stora på alla loppisar! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar