Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hemmasnickrat nyckelskåp

2014-03-17 16:39:00 i Allmänt

Jag har snickrat ihop ett nyckelskåp. Blev less på alla himla nycklar som låg och drällde på bänken i köket så jag styrde upp nyckelkaoset lite.
Konstruktionen är enkel men det ligger ack så många svordomar bakom bygget trots det.
Jag utgick ifrån ett gammalt fönster som var vint och jäkligt så det ser kanske inte proffsbyggt ut direkt men huvudsaken är att det fyller sin funktion!
Inne i skåpet har jag bara spikat fast några dyckers. Funderar på att byta ut dem till skruvkrokar istället. Obs: kommer förmodligen ej att ske då jag inte orkar svära över detta bygge mer).
Materialet är spillvirke, överblivna lister, ett gammal fönster där rutan hade gått sönder, några skruvar och spikar, två gångjärn, ett ihoptvinnat jutesnöre och spilltyg av spets. Kostnad: gångjärn, 70 kr.
 
 

Kommentarer

Agnetha
Känner mig lite delaktig :) Blev grymt bra!!!!
Svar: Ja, det är du! Utan dina tips hade jag nog beställt ett nyckelskåp ;)
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2014-03-21 - 08:15:54
Åhhh så snyggt! Gillas! Du är händig! Och så måste jag säga att du verkar vara en sådan sprudlande människa, tror jag inte sett ett foto här där du inte har ett leende på läpparna eller glitter i ögonen! Härligt! Och så spännande att Jax blivit pappa och att du/ni läser en uppfödningskurs. Här ligger båda hundarna inne, tänkte de skulle få hålla mig sällskap inne istället för att vara ute i snöfallet och skälla på traktorer/plogbil som de INTE gillar! Ha det gott, och njut av den kommande helgen <3

Skriv en kommentar