Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fredagssingeln nr. 2

2014-03-21 10:20:00 i Allmänt

Här är Christoffers andre lillebror Kristian, född 1991, också singel. Jag ser fram emot då alla syskonen Berg kan sitta med respektive runt ett bord och spela spel! Dock är det värsta att jag inte kommer att vinna utan vinsten kommer gå till mannen på bilden. Kristian är nämligen en tävlingsmänniska av rang och har många smarta taktiker att ta till för att ro hem vinsten i det ena och det andra. Kristian är en mycket god lyssnare och gillar att "intervjua" människor. När jag blev tillsammans med Christoffer frågade alltid Kristian mig tusen saker varje gång vi sågs och det är något som gör honom väldigt ödmjuk - han kan bli bästa kompis med en treåring likväl som en 93-åring just för att han intresserar sig för andra människor.
Kristian tycker om att träna, särskilt fotboll, som han spelar i Östersund där han bor. Han tycker också om att jaga och att fiska och är den som slår alla i alla fisketävlingar. Kristian vill gärna ha en hund som kan följa med honom på alla jakt- och fiskeäventyr men nu när han bor i Östersund passar det inte riktigt. När Kristian träffar den där speciella tjejen kommer han att göra allt för henne, för så är han. Han gör allt ordentligt och riktigt och med känsla. 
Intresserad? Skicka mig ett mail: [email protected] 
 
 

Kommentarer

Emma
Intresserad...... För visst är den där killen mycket smalare och spänstigare än sina bröder?

Svar: Äh, Lasse! Avslöjad! Koncentrera dig du på er semester och låt mig sköta ställningarna här hemma! ;)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar