Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fotoutmaning mars 2014: "Nostalgi"

2014-03-26 19:14:00 i Allmänt

Nostalgi! Syskonen Lidström firar midsommar i Dalarna! Komplett med hembygdsdräkt och allt! Här poserar vi på stugans altan (har ett vagt minne av att det ösregnade och den tänkta platsen för familjealbumsdokumentation raskt fick ändras). Några frågor: Varför har Kristoffer en ful, röd jacka på sig? Varför har inte Ludvig någon krans? Har han vägrat? Varför ser jag så finurlig ut? Och, det största frågetecknet av dem alla: vad tusan är det för ett lås som ligger på bordet?! Kristoffer och Ludvig, har ni svaren?
Ps: Det är mormor som stickat Ludvigs fantastiska tröja (mormor var trendig med Pippi-mönstret redan på 90-talet!
Ps 2: Är så otroligt tacksam över mina bröder och alla de minnen vi har och framtida äventyr vi kommer uppleva tillsammans!
 
 
 

Kommentarer

LGWL
Var befinner sig den där NHL-jackan i dagsläget? Retrovärde!
Svar: Antar att den antingen är nedpackad i en kartong eller skickad till de bättre behövande!
Carolina Lidström
Pappa
Jackan har vädigt hip på den tiden. Dessutom var den skön att ha på då det bara var 15 grader den kvällen.
Ludvig hade resolut bestämt att han inte skulle ha någon krans.
Du planerade väl något bus med Malin.
Låset skulle sätta fast båten med så den inte skulle bli stulen. Men stulen blev den förra sommaren, men vi fick i alla fall ha glädje av den under 20 år.

Skriv en kommentar