Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fiske!

2014-03-02 08:56:00 i Allmänt

I går åkte vi upp till Raja för att fiska. Det var perfekt fiskeväder: snåigt och snöigt. Min bistra uppsyn beror alltså inte på aktivitet och sällskap utan på koncentration och ständiga försök att vända mig från vinden. Att jag är tvungen att ha tre mössor, tre halsdukar och 87829 tröjor under jackan bidrar till min lätt michelinliknande figur. Men! Är man en fiskare så är man!
Pappa och mamma följde med! Först fiskade vi och sedan följde ett möte inför Rajarycket, den 32:a upplagan. På kvällen åt vi en jättegod middag och sedan åkte vi hem.
Thomas drog den största öringen.. typiskt.
Mamma var en hejare som vanligt (har man en pappa som är storfiskare så finns det liksom i generna). All fisk på bilden är dock inte hennes fångst.
Pappa fick bara två fiskar men var nöjd ändå! Bra porträttbild om jag får säga det själv!
Dagens sammanlagda fångst: sju öringar och några matabborrar, resten småfisk.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-03-03 - 14:04:17
Så härligt med fiske! Trots lite grinigt väder, eller kanske tack vare grinigt väder, så fick ni fin fångst! Min pappa var iväg och fiskade också i helgen och kom hem med massa fin fisk som ska rökas längre fram :-D Jätte fint foto av din pappa förresten! Och gamla kökshanddukar, det är roligt att ha, jag har samlat på mig min gammelmormors och mormors, fina och fulla med minnen (och tyvärr en del fläckar med...) Ha ett fortsatt njutbart sportlov!

Skriv en kommentar