Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sommaren är inom räckhåll.

2014-06-04 21:20:00 i Allmänt

Tröttheten jag känner vet inga gränser. Efter en konsert får jag alltid en slags postkonsert-depression (av det lättare slaget förvisso, men än dock märkbar). Den totala tröttheten slår också ner mig. Att det dessutom är slutet av terminen och att sommaren är nära gör också att energidepåerna behöver fyllas på. Så här i början av juni har vi så mycket att se fram emot. Dels allt vackert som händer i naturen men också alla roliga aktiviteter och äventyr sommaren kommer att bjuda på.
Det gick så bra i kväll och jag måste återigen skryta på mina elever. De gör mig helt matt av stolthet. Känner mig sentimental och bräcklig så jag slutar nog skriva här. Tack för att ni läser!
Behöver lite sånt här nu känner jag: bad, sol, ledighet och totalt PLANFRIA dagar. Minns seriöst inte när jag hade en dag helt befriad från planer.
 

Kommentarer

Pappa
När ni körde det näst sista numret, en Elvislåt, tårades mina ögon. Vilken stämsång !
Kort därefter stötte Berg i mig och utbrast:- Inte sitt du väl och grinar Göran !

Svar: Haha, det är som jag säger: musik berör! Tack för att ni kom och lyssnade!
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2014-06-05 - 13:04:50
Åhhh jag blir varm av din lycka över ditt jobb, tänk om fler brann så som du gör <3 Å så blir jag löjligt glad då jag läser din pappas kommentar, gud så härliga ni är :-) Försök nu få lite "bara vara tid" i helgen då du inget alls gör utom att vara, måstena finns kvar på måndag, jag lovar! ;-) KRAM!
Svar: Tack snälla du! :) Vilken fin kommentar! Ja, jag ska försöka lyda ditt råd! Ha en fin helg!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar