Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

På resande fot

2014-06-19 15:05:01 i Allmänt

Nu har jag inlett semestern och den börjar med en resa till ön Losinj som ligger i Kroatien. Ha en fin midsommar nu så hörs vi om en vecka!
Ps: Vi ska åka en båt som tar oss ut till ön. Ni trogna läsare vet ju hur det är med mig och båtar. Förra gången jag åkte båt spydde jag ner relingen, hehe. Hoppas det går bättre den här gången och att havet håller sig lugnt!
Ps 2: Börjar faktiskt få lite resfeber.
Ps 3: Kanske kan göra någon uppdatering under veckan beroende på internetuppkopplingens status. Men mest ska jag sola, bada, läsa böcker, uppleva ön, äta mat och umgås med han som jag tycker så himla mycket om.
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-06-23 - 10:27:40
Tack för din värmande kommentar <3
Nu är jag mer pepp än aldrig förr på att försöka träna så att kroppen mår så bra som möjligt, så inget ont som har något gott med sig, får se det positiva i tillvaron!
Hoppas ni har det underbart, jag har varit i Kroatien 2 ggr å det är ett vackert land, allt lite avis på er med tanke på det väder vi har här hemma... Sköt om er å så hoppas jag även att du klarade båtfärden. Själv brukar jag hålla mig ovan däck med blicken fäst i horisonten, resten av familjen fikade å hade skoj då vi åkte med Höga Kusten båten, medan jag satt grön och illamående, så jag känner med dig ;-) KRAM!

Skriv en kommentar