Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Förgrymmad platå

2014-06-09 10:15:39 i Allmänt

Jag har kommit in på en platå vad gäller löpningen. Det känns tungt, jag är oinspirerad och det känns som om jag står och stampar i utvecklingen. I morse sprang jag och tiden var sämre än vad den var för tre veckor sedan den här platån startade. Försökte att pressa kilometertiderna på vissa etapper och inte ens pannbenet var med mig. Ville bara lägga ner och gå resten av sträckan. Så himla drygt och segt. Runners high, var är du? Du måste komma tillbaka till mig. 
I sommar ska jag springa fyra lopp på fyra olika distanser och för att orka det måste jag träna och om träningsflowet fortsätter att lysa med sin frånvaro kommer det att bli MYCKET tungt. Det första loppet, Lillraja runt, går av stapeln den 19:e juli i Rajastrand och är ett lopp på 8 km. Den 16:e augusti ska jag springa Tavelsjö Halvmarathon (21 km) (Skjut mig), den 23 augusti ska jag springa Dalasjörundan (antingen 5 eller 9 km terräng beroende på form) och slutligen ska jag springa Tjejmilen med Christoffer syster Linda den 6:e september. Spontant känns det som det roligaste loppet för närvarande. 
Är det någon löparmänniska som läser som kan guida mig till motivation, springflow och starkare pannben? Snälla? 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-06-09 - 12:50:52
Jag är nog inte rätt att uttala mig då jag själv kämpar på med att förbättra mina km/tider, men jag försöker varva korta ca 2 km till längre 1,5 mil pass samt lägg in intervallträning. Men det som gjorde att det "släppte" sist jag stod och trampade var några pass svettig backträning i slalombacken, vips så kändes det som man flög fram på rakan ;-P Dessutom kan det vara bra att varva löpsällskapet, jag springer bättre utan vovve i baggen känner jag, får mer "flow" då jag springer själv, men det är rackarns trevligt med fyrbent sällskap emellanåt! Tror säkert att det lossnar för dig inom kort och att du krossar motståndet i de lopp du ställer upp :-D
Svar: Ja, varva träningen är ju superbra! Får ta en tur till vår slalombacke här i Vilhelmina och kötta där! ;) Tack för tipsen!
Carolina Lidström
Linda
Sprang imorse jag med, benen va tunga och ja va jätte omotiverad.. De e ju skit tråkigt å springa
Svar: Ja, ibland är det verkligen det.. fy tusan också. Ska vi skita i Tjejmilen och bara shoppa på lördagen istället? Hehe!
Carolina Lidström
Kristian
Kan ge dig en stor morot till att träna mer inför lillraijan runt. Du har läge att för första gången klå mig ;) lycka till
Svar: Haha, men du ska ju vara med! Har ju tänkt att försöka ta rygg på dig för att förbättra min tid! Kom igen!
Carolina Lidström
Evy
MEN, vad är det jag läser " skita i tjejmilen och shoppa i stället. NEJ NEJ TJEJER, såna dumheter tillåts inte. NI SKA SPRINGA.
Svar: Hahahaha, okej, Evy, du är den allsmäktige och vi lyder dina ord!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar