Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ett steg framåt!

2014-06-05 22:47:00 i Allmänt

På torsdagar är det träningskvällar på Brukshundsklubben och i kväll gick den andra delen av Klubbkampen av stapeln. Som jag skrev förut har jag legat lågt med lydnaden ett tag och mestadels kört andra grejer så som spår, agility och allmänna lekövningar. I kväll klev vi dock ut på lydnadsplanen igen och var en 0:a i protokollet från ett 1:a pris! Weho! Vi snittade 8,5 men på läggande under gång fick vi en 0:a för hon lade sig inte. Synd! Vi landade på 147,5 poäng och för ett 1:a pris ska man ha 160 poäng (80 %) och hade det varit en riktig tävling och inte bara en träningstävling hade jag varit såååå besviken eftersom vi bara var 12,5 poäng ifrån det där sabla 1:a priset, haha.
Bästa Imra! Det där är hennes standardpose, en tass i luften.
Ps: Förlåt till alla er som kanske tycker att mitt tjat om hundar dit och hundar dit är tråkigt, men jag tycker att det är så himla kul.
 
 

Skriv en kommentar