Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hemsjöns spa

2014-07-26 10:36:40 i Allmänt

För er som inte varit i Dalasjö ligger det en sjö mitt i byn som heter Hemsjön. Runt sjön slingrar sig byavägen med byns hus och gårdar. I går var jag, Kristoffer, Sofia och kusin Oliver och badade vid byns badplats en lång stund på dagen och vi lekte lekar med barnen som var där och så, tävlingsfreak som jag är, anordnade vi små tävlingar, hehe.
Sent på kvällen, när skymningen började falla, gick jag, Imra, Oliver och Åsa ner till sjön för ett kvällsdopp. Då hade dimman lagt sig över Hemsjöns yta. Jag önskar så att jag hade haft kameran med mig men jag misstänker att den inte kunnat återge den magi som uppstod i dimman. Att simma i ljummet vatten, bland dimma som omslöt kvällen var det närmsta en spa-upplevelse jag kom i går. Det är sådana gånger jag verkligen är glad över att jag flyttade tillbaka till min hemby.

Skriv en kommentar