Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Harmoni

2014-07-29 11:22:00 i Allmänt

I morse sprang jag en tur i skogen och samtidigt lyssnade jag på Sofia Karlssons livealbum "Levande". Det var en mäktig upplevelse. Vanligtvis lyssnar jag på rätt fartig musik när jag springer, eller lyssnar jag på ljudbok/podcasts, men i dag tänkte jag annorlunda och vilken skön runda det blev. I min villvarelse har jag alltid trott att jag springer långsammare ju lägre bpm (beats per minute) låten har, men inte i dag i alla fall. Att springa där bland tallarna på åsen, med solen i ryggen och Sofia Karlssons stämma i öronen var en fin upplevelse.
Nu ska jag snart köra till Umeå. Där ska jag ha kvalitetstid med Idamari och Anna. Som jag längtat!
Vi på Anna och Roberts balkong, sommaren 2011.
 
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-07-29 - 20:31:45
Njut och ladda batterierna med dina vänner! Lät hoppfullt att din förkylning gav sig så pass lätt, har försökt vara klok å vilat sedan i lördags, trots kli i spring och träningsnerven, men bättre var klok å snart vara frisk än att få något långdraget... KRAM!

Skriv en kommentar