Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dalarna - dagar att minnas i novemberrrrrrusket

2014-07-17 22:18:00 i Allmänt

Att lyssna på sommarpratarna i p1 på den gamla radion i stugan är en tradition. Vi får aldrig in den rätta frekvensen så det brusar alltid på en lagom nivå.
Storebror och hans flickvän Sofia.
Vi besökte Brunnbäcks herrgård och antikboden som ligger på gården.
Himmelriket.
Jag har verkligen haft kvalitetssyskontid med Kristoffer under dagarna i Dalasjö och i stugan i Fullsta.
Förstår ni hur mycket jag älskar den där platsen? Ni måste hälsa på och gå där på grusvägen bland husen, sjöarna, kyrkan, ängsblommorna och djuren i hagarna för att förstå.
Vi besökte Martin och hans barn och de anföll Kristoffer med vattenpistol!
Varje morgon vaknade vi till strålande sol som silade sig genom ekens bladverk.
Jag duschade inte på hela vistelsen utan badade istället varje dag, mycket roligare! Särskilt när man får bästa sällskapet av Theo och mamma Malin som ska ha ännu ett barn i augusti, hurra!
Favoritaktivitet för samtliga. Imra har nog varit mer i vattnet än på land de senaste två veckorna. Hon är så fin i pälsen och det blir man efter flertalet besök på Nässen spa!
Vi åt middag hos Malins föräldrar. I det här huset har jag hängt om somrarna sedan jag var en liten jäntstackare! Så många hemlisar som viskats där uppe i rummet vid balkongen, eller vad säger du Malin?
Vi besökte även brorsans kompis Daniel och hans tjej Linda i det här fina huset!
De drog med oss på loppis! Jag fyndade några grejer som jag ska visa sen.
Slutligen hände jag med min favoritgamling, mammas moster Lillan! Hon bjöd på sköna sägningar och visdomsord som vanligt. I höst blir hon 88 år och när hon fyller 90 ska vi ha ett dundermegakalas har jag bestämt. "Vi får se" säger Lillan, hehe.
Som vanligt en fin vistelse i stugan. Tack!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

KKVL
Längtar redan tillbaka!

Låt denna sommar aldrig ta slut...

Skriv en kommentar