Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

På bemärkelsedagen

2014-01-28 21:46:00 i Allmänt

I dag fyller Christoffer 29 år!
Han önskade sig en jaktryggsäck med massa krångliga diverse attiraljer och funktioner som jag inte fattar något av - men han blev nöjd i alla fall och det är ju huvudsaken. Plus att jag bakat chokladbollar åt honom vilket var lite av ett projekt då det skulle vara en överraskning, men det gick fint. I vissa fall lever Christoffer verkligen inte upp till sin ålder: hans favoritfika är chokladbollar och han kliver upp tidigt på lördagmorgonarna för att titta på BARN-TV (paus för många utropstecken !!!!!! ). Å andra sidan sitter han på sitt kontor där han med myndig röst för viktiga samtal med markägare och räknar på, planerar för och arbetar med något av det viktigaste vi har: skogen.
Jag älskar honom för det. Hans olika plan gör honom till en människa som aldrig slutar fascinera mig.
 

Kommentarer

Lars
Grattis från Fornby Christoffer.
Ja då får jag gratulera gammuven! ;)

Var 100 år sen jag hade något med Christoffer att göra (på stenåldern när man rände runt i Dorotea)

MEN, att han är en hyvens prick har jag snappat upp! ;) Så ni passar ju bra ihop.
Svar: Ja, vi hoppas det i alla fall. Så länge man har roligt ihop så! :)
Carolina Lidström

Therese Bjärstig

2014-01-29 - 15:08:35
Det är väl så att man är vuxen först när man tillåter sig vara barnslig?! Jag tycker man ska bejaka barnet inom sig, och brukar själv springa ut och göra snöänglar då den första snön faller :-)
Svar: Så är det nog! Ja, snöänglar är ett måste när den första snön fallit! :)
Carolina Lidström
Haha, så roligt!
Erik blir så besviken om han missar "wild kids" på barnkanalen på fredagkvällar. (som visas efter att våra barn lagt sig).
Han frågade förresten mig i söndags: "Du, den här Lidström, vad har hon för blogg?" Han tyckte det var roligt att följa hur det går för Jax på alla prover och utställningar, så nu har du en till läsare! :)
Svar: Haha, ja! Wild Kids är ju superbra! Minns att jag tittade på det tillsammans med min lillebror när jag var typ 18 och jag hade stor behållning av det! :)
Åh, vad roligt att han vill läsa! Han kan ju hålla sig till hundliv-kategorin om han tycker att det blir tråkigt att läsa om allt det andra, hehe! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar