Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mot Hudiksvall!

2014-01-24 06:37:19 i Allmänt

Nu sitter jag vid köksbordet och intar frukost med ordern, som kom från en vänlig men bestämd man, att jag ska vara helt klar klockan 06.50. Då går nämligen resan mot Hudiksvall där morgondagens hundutställning står på agendan. Vi åker dit med Christoffers vän Adrian, hans flickvän Moa och deras jämthund Minken som bara är tre dagar yngre än Jax. Samtliga (ja, förutom hundarna då som alltid är lediga och kan gå och slå dank) har tagit ledigt idag då det är en bra bit till Hudiksvall samt att vi tar chansen att gå på IKEA.
Hoppas ni får en fin fredag! Jag rapporterar i morgonkväll då vi kommit hem igen!

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-01-24 - 09:12:40
Lycka till med Jax, ska Minken också ställas? Håller tummarna för båda isf! Dessutom måste jag ju säga att era sängkläder är riktigt fina, då jag just renbäddat vår säng med de samma ;-D Trevlig helg!
Svar: Ja, Minken ställdes också ut! Ja, hehe, de är fina, vi fick dem i julklapp! :)
Carolina Lidström
Välkommen söderöver och lycka till med hundutställningen! Kör försiktigt i kylan!

Skriv en kommentar