Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Januariljus

2014-01-27 19:26:00 i Allmänt

På fönsterbrädet i vardagsrummet står gamla mässingsljusstakar från farmor och farfar.
Den här ljuslyktan/vasen köpte jag på IKEA i fredags. Gammalt och nytt i en fin kombination tycker jag. (Christoffer tyckte dock att ljuslyktans placering var allt för riskabel på grund av risken för att "rangel" så nu är den förflyttad upp på fönsterbrädet). Jag = esteten. Christoffer = praktikern.
Försöker mota bort januarimörkret genom att tända massa ljus, fungerar ganska bra - och snart är vi ju inne i februari!
 
 
 

Kommentarer

De första ljushållarna i silver var superfina!

Therese Bjärstig

2014-01-28 - 07:31:52
Jätte fin lykta! Och så hoppas jag att ni får en fin dag och att du och Jax var extra snäll med C i morse och firade honom med sång! :-D

Och vilket bra hotell, där var minsann de fyrfota i centrum, precis som man vill då man bokar rum där hunden får vara med.

Önskar dig en toppen dag!
Vad vi skrattar ibland när vi läser din blogg! (Ja, nu läser vi den båda sedan Jax började synas här). Det är lite som om du skriver om oss emellanåt :-)
Svar: Haha! Härlig med igenkänningskänsla och hälsa din man välkommen att läsa! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar