Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Disneysnö, 9 minusgrader och ett skidpass i en kolsvart skog.

2014-01-21 19:17:00 i Allmänt

Har varit ute på ett skidpass i kväll. Eftersom stormen tog elljusspårets lampor (eller dess funktion i alla fall) är pannlampa ett måste. Det var magiskt att åka runt spåret i lätt snöfall i en knäpptyst skog. Önskar att jag kunde återge det på något sätt så ni fick se. Om man bortser från att jag fick mjölksyra i triceps på grund av noll fäste (nästa gång får jag be Kalle, min vallningsgshovmästare och granne, att valla) och att jag tog ett litet (läs stort) snöbad när jag skulle skida hem över en lägda, över ett dike och upp på en väg, så var det ett mycket gemytligt träningspass.

Kommentarer

My
Nu sög det till lite extra i skidåkningsnerven. Skidåkning i Dalasjö har jag längtat efter, kul att det äntligen går åka (: Var där för två veckor sedan och skulle åka men då fanns det inte tillstymmelse till något spår så var lite orolig. Vilka sträckor går det åka efter? (:
Svar: Ja, det är så skönt! Precis, det har ju varit ovanligt lite snö så det har inte gått att trampa något spår och så har det legat träd lite här och var - men nu går det att åka! Femman och två och en halvan är trampade! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar