Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sång!

2014-02-06 11:27:23 i Allmänt

I helgen har jag två olika sånguppdrag. På fredagkväll, i morgon alltså, sjunger jag i kyrkan under WWW-konserten kl. 19.00. Där ska jag sjunga en musikalduett med min kompis Magne och så kör vi en singer songwriter-låt med gitarr och munspel + sång så klart. På lördag ska jag sjunga på ett dop. Min vän Linda och hennes Mikael ska döpa deras son Eli. Att sjunga på dop/bröllop/begravningar är verkligen ett hedersuppdrag och jag är aldrig så nervös som under sådana tillfällen - det är ju verkligen speciella tillfällen att få dela sin sång. 
Så, om ni vill komma och lyssna på konserten som heter "10 och en flygel" i morgonkväll i Vilhelmina Kyrka är ni välkomna kl. 19.00! 

Skriv en kommentar