Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Middag hos Agnetha

2014-02-22 09:57:43 i Allmänt

Jag och några jobbarkompisar brukar turas om att bjuda varandra på middag och i gårkväll var det Agnethas tur! De har så fint hemma!
Till förrätt åt vi Västerbottenspaj med olika tillbehör.
Till huvudrätt fick vi baconinlindad fläskfilé fylld med pesto, soltorkade tomater och Västerbottensost. Till det serverades hasselbackspotatis, kantarellsås och en grönsallad.
Sedan fick vi en kaffedrink! Den smakade som Romerska bågar - mycket god!
Till efterrätt serverade Agnetha hemmalagad rabarberglass (extremt god!), havreflarn och färska bär.
Agnetha och Anders har tre barn varav två var hos mormor, men en liten pyjamasklädd Alfred ville också hänga lite med oss så Lotta läste Bamse för honom. 
Tack för en jättefin kväll. Jag är så tacksam över att få vara en del av de här kvinnornas smarthet, livserfarenhet och humor!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Agnetha
Tack själv <3 för en fantastisk kväll. Vilka fina bilder det blev. Nu måste vi hålla ihop. Kram kram

Therese Bjärstig

2014-02-22 - 17:24:22
Oj oj vilket mysigt initiativ att ni träffas och bjuder varandra på middag så där, och Agneta hade en härlig meny, sitter här med kurrande mage å får nog bums bege mig ut i köket för att påbörja dagens något sena middag (vi har varit på barnkalas). Hoppas du har en skön kväll att se fram emot!

Skriv en kommentar