Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Rajadagar

2014-12-29 10:33:00 i Allmänt

Vi har varit i Raja och firat en extrajul med Christoffers familj. Christoffer fyller snart 30 år men var som ett barn vid julklappsutdelningen - gillar att han har barnasinnet kvar! Vi fick så himla fina grejer, tack tack tack!
Snyggingen Linda och allvarlingen Mattias. Linda ska åka till Thailand i nästan en månad och pratar konstant om hur bruuuuun hon kommer att vara vid Kikkis 50-årsfest som går av stapeln i februari.
Jag och den ständigt trötte stövaren Zacke.
Min kamera fick slut på batteri när jag tog denna bild (kommer att visa fler överjordiskt fina bilder därifrån men de förjänar ett eget inlägg) och jag hade ingen laddare med mig. Men under den icke dokumenterade tiden spelade vi spel och kort, såg på film, läste böcker, sov, gick promenad, fikade och hängde mest. Lugna dagar med andra ord! Jag och Linda drog också av ett roligt pass i verkstaden där syskonen Bergs morbror Anders har ett litet gym. Lindas pass var fokuserat på ben medan jag körde lite allt möjligt, hehe.
 
 
 
 

Skriv en kommentar