Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lucka 17: En bild från i höstas som ger dig höstfeeling

2014-12-17 19:55:00 i Allmänt

 
På svampletartur i Borgafjäll med Johanna! En mycket fin hösthelg!
Ps: Tröttheten nu alltså...Kom på mig själv med att sitta och tomstirra på ljuset som brann på bordet under vårt NASA-möte imorse (nej, jag har inte börjat på NASA, det är en förkortning för programmen naturvetenskap och samhällsvetenskap, hehe). Nu börjar det nya jobbet och alla nya intryck ta ut sin rätt och jag känner en posthöstterminströtthet. Jag trivs verkligen jättebra och det är roligt, men nya saker tar också energi så det ska bli underbart med ett efterlängtad jullov som startar om två (!) dagar.
 
 
 

Kommentarer

Johanna
Efter en lång julledighet och tok mycket jobb hela december, tycker jag att Januari vore en förträffligt bra månad att ses?! 😘💜
Svar: Jaaaa! Det tycker jag med! :) Vi rings!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar