Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen

2014-12-30 10:15:00 i Allmänt

Christoffer skriver handlingslista :)
Jag och Nikki grimaserar.
Hämta ut bokpaket = lycka!
Jax har missförstått det där att man ska träna (och inte vila) på yogamattan.
Rös av välbehag när jag läste denna text. Njöt av språkbehandlingen. Man kan kalla det löneförmån.
Hos Ludvig och Hanna i Umeå är det så här fint! Ljusstaken har Hanna gjort själv.
Jag har ju två arbetsplatser som ni kanske vet. En på Malgomajskolan och så en på Musikskolan där jag har ett sångrum som är mysigt med ljus och grejer. En bra arbetsmiljö är viktig! På hösten och vintern då det är mörkt och lite ruskigt är det härligt att komma in, tända ljus och dra igång nån skön musik. Då går det bättre att jobba!
Jag och Christoffer var en sväng till Latikberg för att hälsa på Sandra och Erik och den lille jämthundsvalpen som var olagligt söt! Deras hus är ju också något att spana in, de har gjort ett riktigt bra jobb och drömhuset börjar växa fram!
Jag bakade lussebröd.... kreativt kaos?
Jag och Jax gick på isen. Där uppe ser ni vårt röda hus!
Ibland är min mobil full av sånt här: inspiration till mitt yrke som jag hittat i facktidningar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Evy och Lars
Härlig återblick av 2014. Vill nu önska Er ett GOTT SLUT och ett riktigt GOTT NYTT ÅR. ( Hoppas ni kom överens om nyårsmenyn. fniss ). Hälsa Kristoffer, far och mor. / kram till er alla.
Svar: Tack så jättemycket och detsamma till er! :) Nyårsmenyn ligger nu inhandlad i kyl och skafferi och väntar bara in morgondagens tillagning ;) Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar