Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Träningssällskap!

2014-08-11 16:47:55 i Allmänt

I förmiddags sprang jag terränglöpning med hurtbullen My! Hon har superkondis och springer Marathon och grejer så jag var lite nervös men det gick fint. Vi möttes vid Dalasjö FH och sprang först två km uppvärmning längs spåret och sedan lite löpskolning på min begäran då jag behöver utveckla och lära mig mer om mitt löpsteg för att bli en bättre springare! (Ja, löpare, jag vet, men det låter ju så häftigt om man säger "springare" istället!). Efter övningar och tips körde vi fem km terräng. Vi hade dock inte kalkyrerat med att värmen skulle vara så jobbigt så det blev ganska tungsprunget, men fram kom vi i alla fall. Tack My för ett jätteroligt träningspass, det gör vi om!

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-08-11 - 18:05:58
Oj oj så SKOJ! Det lät som en perfekt träningskompis, även om jag just postat ett inlägg där jag hävdar att jag haft den bästa träningskompisen *skratt* Men min var kanske inte av samma kaliber som din rent tekniskt, men att höra hejja mamma, du springer fortast i världen då man är ute, det ger superkrafter ;-)
Tack själv Carro, det var riktigt roligt! :D Förhoppningsvis tar det inte över ett 1år tills vi lyckas få till ett träningstillfälle igen (:

Skriv en kommentar