Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sandungskalvens Trixi

2014-04-12 09:33:00 i Allmänt

Här är Sandungskalvens Trixi, Jax andra dam för veckan. Han har verkligen haft det körigt! Allt har dock gått bra och vi hoppas på fina valpar. Nybroviks Ackra är fortfarande kvar hos oss och vi ska para dem i eftermiddag igen och i morgon hämtas hon hem.
Trixi är en jättefin tik med ett stabilt temperament vilket är A och O för fortsatt avel enligt mig. Hon har trots avsaknad av en bit av ena örat (efter en olycka med en annan tik) blivit BIM (bäst i motsatt kön) på utställning.
Totalt har nu Jax parats med tre tikar denna vår: Tupu, som fick fem valpar som vi ska hälsa på helgen efter påsk, Ackra och nu senast Trixi.
 
 

Kommentarer

Åsa
Hej! Alltid lika kul att läsa om vad som pågår i Dalasjö! Har du noterat att Sm i lydnad o Agility går i Sollefteå 13-15/6 i år! HA det Åsa
Svar: Ja, jag såg det! Spännande! Man borde åka dit för att bli inspirerad! :) Vi ska på utställning den 15 i Vännäs men på lördagen kanske vi kan åka dit! Kram!
Carolina Lidström
Spännande med massa små valpar! De är ju gudomligt söta som små! Synd, enligt mig, att de växer så ruskigt fort!

Skriv en kommentar