Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Påsklovsuppdatering

2014-04-15 09:21:34 i Allmänt

Jag är mitt uppe i påsklovsveckan och som vanligt på loven har jag något slags rensningsprojekt för mig. Den här gången ska jag hiva två kassar med skrot från jobbet (en kasse med papper och en kasse med elskrot, typ trasiga kablar) samt flera olika typer av skräp från källaren som jag nu rensat ytterligare en gång då jag ställt dit två hyllor. Får en kick av att rensa! Vill tjoa högt när jag åker på återvinningen i Granberget för att sortera bort allt skräp i de olika containrarna fast det kanske skulle se konstigt ut. Just nu är jag dock lite irriterad eftersom de inte öppnar förrän kl. 12.00! Vad är det för en himla tid? Jag vill göra bort allt nu! På en endaste gång! /MVH otåligast i världen.
I övrigt har jag det bra. Jag och Jax tar det lugnt, läser, vilar, tränar och packar och förbereder oss för för att åka till Raja i morgonbitti. Det ska bli så roligt! Fick ett sms av Christoffers syster Linda i fredags där hon skrev "sex dagar kvaaaaar"! Haha!
Bild från förra påsken. Kicki solar på skotern och Christoffer fiskar! Hoppas vädret blir liknande detta!
 
 

Kommentarer

Penélope
Men å va jag också vill följa!
Svar: Göreba! :)
Carolina Lidström
Penélope
Det får bli nästa år. Åker till varmare breddgrader istället.
Men om man ändå hade hunnit med båda! Jag hoppas att ni får fantastiskt väder i alla fall :)

Skriv en kommentar