Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Påskblomster

2014-04-11 16:21:00 i Allmänt

I onsdagskväll var jag och mamma på Blommona (den lokala Interflora-butiken) för att göra blomsterarrangemang med påsktema.
Det är ett så väldans bra koncept: för 450 kr får man göra tre olika arrangemang under cirka tre timmar inklusive fika! Dessutom ingår även krukorna i priset.
Blir glad varje gång jag går i trappen.
På vardagsrumsbordet står en zinkkruka med krokus och murgröna.
Tulpaner, brudslöja och minifjädrar - åh. Jag är en sucker för blommor alltså.
Det känns så himla lyxigt att gå runt i huset och njuta av dessa arrangemang.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2014-04-13 - 19:31:14
Gud så fint! Gick en sådan kväll då vi gjorde julgrupper för ett par år sedan, å det var så roligt och prisvärt, hade varit skoj om vår blomster i Dorro hade erbjudit samma sak... Hoppas du har det fint och får njuta av den stundande påsken med ledighet! Själv räknar jag timmarna tills jag sitter på planet hem igen, för nog är det så att borta bra men hemma bäst, så det är med glädje jag ser fram emot att landa i Vilhelmina på tisdag kan jag lov :-D Ha det gott! Å så hoppas jag givetvis att det gått bra med alla parningarna, Jax får ligga i ;-)

Skriv en kommentar