Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Inspirationsbilder

2014-04-15 13:06:00 i Allmänt

På vår sommarstugetomt i Dalarna står dels en storstuga med sovloft och så en mindre gäststuga med fyra bäddar. Jag har fått i uppdrag att under sommaren fräscha till i lillstugan (eller okej, jag har på egen hand tagit initiativet till detta samt givit mig själv uppdraget).
Min storebror är även laddad inför denna uppgift och vi kommer att måla väggarna, ta bort pappskivor i taket så den ohyvlade takråsponten framträder, måla om möblerna samt försöka oss på att bygga en platsbyggd säng - märk väl FÖRSÖKA. Vi kommer även att inreda med passande föremål och skapa en så mysig stämning vi kan. Jag har till och med börjat göra en spotifylista inför detta projekt som jag och brorsan kan poppa när vi som mest målar och grejar på! Eftersom ni är så trogna läsare tänker jag att ni ska få vara med på den här resan! Vi börjar med inspirationsbilder som jag besinningslöst knyckt från den mest beroendeframkallande sidan på intranätet: Pinterest.
Möblerna kommer eventuellt att målas i denna färg, förmodligen ljusare. Men grönt eller blått lutar det mot i alla fall. Fast det kanske blir något helt annat. Vi får se. Det här är ju som sagt INSPIRATIONSBILDER, inga mallar på det exakta resultatet.
Under sommaren ska jag leta efter något liknande att hänga kläder på.
 
En eller två Dalahästar är ju ett måste!
Jag tänker mig sköna, somriga färger i lillstugan. Mysig, lugn stämning, rätt bortplockat fast absolut inte kalt.
Här är jag mest sugen på ljusstakarna, det häftiga bordet samt lampan.
På Valborgsmässoafton åker vi ner till stugan för att våra in, hälsa på släkt och vänner och plocka in buketter av vitspippor (jag har tagit semester på onsdag och fredag). Under de dagarna ska jag också passa på att mäta och göra lite förarbete.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Johanna L
Åh, det här ser jag fram emot!
Svar: Vad kul! :) Hoppas du får en fin påskhelg!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar