Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Friluftsdag i Klimpfjäll

2014-04-03 18:57:47 i Allmänt

I dag packade vi in skolans alla elever i bussar och åkte upp till Klimpfjäll på friluftsdag! Tacksam över att jobba på en skola där fjällen är så nära så att utedagarna blir ännu mer speciella! Vi hade tur med vädret och solen lyste över oss hela dagen. Kan säga att årets fjällbränna är räddad, haha. Eleverna hade tre alternativ att välja på: utförsåkning i backen, fiske på Kultsjön och turåkning med skidor. Jag åkte skidor från fisket till backen och tillbaka igen, en sträcka på ungefär en mil. Härligt att ha dagens träning gjord, på betald arbetstid dessutom!
I kväll har jag och Christoffer städat. Jax har börjat fälla hår nu så nu måste dammsugaren fram hela tiden. Man kan snart tova en helt ny jämthund av allt hår han fäller! Men, det är faktiskt den enda nackdelen med hundar tycker jag. Annars är de oslagbara. Man har en vän i alla lägen, en träningskompis och en familjemedlem som alltid är med på alla upptåg!
Haha, vilket spretigt inlägg! Friluftsdag, städning och hundar. Torsdagsblandning för 39, 90 kan vi säga! Nu kommer pappa hit och dricker kaffe. Jag och Christoffer har möblerat om i köket. Vi fick ett ryck vid middagsbordet. Sånt händer.
 

Skriv en kommentar