Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Bemärkelsedag!

2014-04-24 22:17:00 i Allmänt

Har haft en förträfflig födelsedag i dag! Blev totalt överraskad av mina elever som kom in med isglass, present, choklad och jordgubbar doppade i choklad! Det känns fint att de kanske gillar mig lika mycket som jag gillar dem. Blev tårögd (typiskt att jag har så lätt till tårar - arvet efter mormor antar jag) när de sjöng för mig. Kvällen har tillbringats med familjen där jag fick middag, blommor och fina presenter. Tack för alla grattishälsningar via sms och diverse sociala medier. Jag tror att 27 år är en mycket gemytlig ålder.
Ps: Min käre sambo har den senaste tiden fått mig att tro att han ej hade köpt någon present till mig utan skulle göra det i sista stund under veckan. Han skrev på matsedeln "torsdag - Obs! Carro fyller år (köp present!) och så har han pratat om att han ska fixa presenten i två veckors tid. I morse sa han att han kunde "fixa presenten på Dollarstore i dag" när han och hans kollega var i Lycksele på möte. Jag dog inombords. Och sen får jag veta att han hade haft min present på kontoret i en månads tid. Hehe. Typiskt Christoffer.
 
 

Skriv en kommentar